Тити Папазов отговори на молбата на Борис Касабов

"Мостът в Левски го руши само един", заяви баскетболният специалист

Тити Папазов отговори на молбата на Борис Касабов

Константин Папазов отговори на популярния журналист Борис Касабов, който с обръщение до собственика на Левски Наско Сираков призова за връщането на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на "Герена".

В публикацията си във "Фейсбук" Тити твърди следното: "Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга", написа Папазов. 

Позицията на Константин Папазов:

"Уважаеми, г-н  Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски! Моля Ви, не намесвайте името на Бог!  И Ви моля - не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари. 

Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04? Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия  треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов? 
Защо сега разчитате на авторитета и любовта  на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски? 

Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването "Пред стадиона". Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!

Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът - разрушил тандема Наско и Мъри!
Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга. 

Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.

А моста в Левски го разруши само един…"

„Сините“ почетоха годишнината от рождението на Васил Левски (ВИДЕО)

Вижте подробности

Фенове даряват кръв за привърженик на Левски

Светослав пострада при гасене на пожар

Фен на Левски попадна в огнен капан, има 50% изгаряния

19-годишният Светослав станал доброволец, за да помогне

Васил Колев: С отломки само, трудно ще стане работата

"Класа има само в играчите, които са в отбора преди Николай Костов да остави незабравимия си почерк", смята журналистът

Известен спортен журналист попари псевдоанализаторите: УЖАС, УЖАС... И БЕЗУМИЕ

Вижте какво написа Станил Йотов

Ромарио: Винисиус не е Неймар

Бразилската легенда с любопитен коментар

Стоичков: Пак ще има 10 юли за българския футбол

Камата с емоционални думи за боя над Германия

Национал на България се възмути от трансфер в Левски

Вижте какво написа той

"Син" журналист се подигра брутално с нов в Левски

Вижте подробности