Сираков: Въпросът със Стоилов за мен е приключен

Собственикът на Левски даде обширно интервю за ситуацията около "сините"

Сираков: Въпросът със Стоилов за мен е приключен

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори пред bTV. Той заяви, че не смята да коментира Станимир Стоилов, защото смята, че случаят с него е приключен, а в момента Левски си има треньор, от когото е „много доволен и щастлив“.

„40 години вече и повече сме заедно с Илиана Раева и голяма част от живота ни премина на „Георги Аспарухов“. При нас със сигурност Левски ни обединява“, започна Сираков.

„Ако пуснеш една снимка отпреди четири години, можеш да разбереш какво ми коства. Костваше безсънни нощи. Не ми е минавало през главата мисълта да се откажа. Левски е в много по-добро състояние отпреди четири години, но още не е спасен така както на мен ми се иска. В Буквалния смисъл. Имаме все още много по-дребни задължения, които  трябва да оправим. Ще ги оправим, но стъпваме на здрава основа. С това плащане на главницата към НАП Левски за повече от 15 години не е имало случай да няма лихвоносни задължения към НАП. Държах и съм изключително радостен, че направихме това нещо. За една година изплатихме около 6.4 млн. лева главница и текущи задължения за около 4 милиона“, добави той.

„Струва си, разбира се. Няма нещо, което да съм направил и да не си е заслужавало. Аз така разсъждавам. Дължа почти всичко в живота ми на Левски. Дошъл е моментът аз да дам всичко от себе си и Левски да се върне там, където му е мястото – излекуван“, заяви с категоричност босът на „сините“.  

„Да ти кажа никой не може да разбере дали ме е обидил, или засегнал. От много години съм спрял да плащам данък обществено мнение. Малко са хората, които реално могат да ме обидят. Те трябва да са на моето ниво. Не само спортно, но и като мислене, като разсъждение, за да се почувствам обиден. Не може всеки. А когато става въпрос за Левски – никой не може. Може само някой от семейството ми да ме обиди, извън него – не“.

„Бяхме приятели със Станимир Стоилов – да. Искаш да ми направиш пълна дисекция, за да ми намериш тази частичка? Първо, не е правилно – Левски в момента има треньор, от когото сме много доволни и щастливи. Не смятам, че една година след напускането на Стоилов трябва да го обсъждам. Темата е прекалено чувствителна и дразнеща. За мен случаят с Мъри е приключен. Вълнува ме Левски да се подобрява. Да направим една добра селекция и да бъдем значително по-добри от тази година. Това е първата задача. Левски и ЦСКА са скачени съдове. Така съм го приемал винаги. Никакъв проблем не може да има с лиценза на Левски“, каза още той.

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

Черно море без Попов и Сула срещу Лудогорец

Вижте групата на "моряците"

Генчев: Концентрирани сме да завършим сезона без загуба

Треньорът на Крумовград бе изключително доволен след ремито с ЦСКА

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки