Роналдо: Целта ми е да поддържам нивото си

Португалецът продължава да показва отлична игра дори на 39 години

Роналдо: Целта ми е да поддържам нивото си

Кристиано Роналдо сподели, че се надява да продължи да поддържа нивото си, след като в понеделник получи наградата за най-много отбелязани голове в Саудитската лига - рекордните 35.

Португалският национал подписа с Ал Насър на 30-ти декември 2022 г. По време на първата си пълна кампания в Саудитска Арабия Роналдо счупи рекорда за най-много вкарани попадения в един сезон. Той принадлежеше на Абдеразак Хамдала, който отбелязва 34 гола през 2018-19.

 

"Честно казано, това означава много, защото е моя работа“, каза Роналдо. "Трябва да бъда честен и да кажа, че това не е нещо, което търсех в началото на сезона, но с течение на времето започнах да виждам, че е възможно. Така че имам възможност да благодаря на съотборниците си, защото без отбора нищо индивидуално нямаше да е възможно".

"Чувствам се много горд, че подобрих рекорда на Саудитската лига. Това е страхотно за мен, чувствам се щастлив и това е моята мотивация да играя футбол, да тренирам всеки път и да продължавам по този начин", добави португалецът.

"Мисля, че целите за всеки сезон са един вид еднакви, това е да дадеш най-доброто от себе си и да печелиш титли. Ако е възможно, да събирам и индивидуални (трофеи), но моята цел е да бъда същия - да бъда същия Кристиано, който видяхте през този сезон, да давам най-доброто от себе си, да постигам цели с Ал Насър и с националния отбор на Португалия. Това, което търся, е да поддържам нивото си", сподели още Кристиано.